Μάντζιος: «Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος - Θα μας βοηθήσει πολύ ο Μήτρογλου»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Για την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου και την μέχρι τώρα πορεία του Άρη μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: 

«Η κατάσταση της ομάδας, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ καλή. Δουλέψαμε καλά και μέσα στην εβδομάδα αυτή στις προπονήσεις, οπότε θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε όπως πρέπει για το ερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε απουσίες παικτών».

Σχετικά με τον Ατρόμητο: «Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή».

Για τα εντός έδρας ματς: «Άλλο είναι τα εντός έδρας παιχνίδια κι άλλο τα εκτός. Στην έδρα μας μας έρχονται οι ομάδες και συνήθως παίζουν πίσω, όπως έκανε ο Παναιτωλικός πρόσφατα. Δεν είναι, όμως, αυτή απολύτως η εξήγηση γιατί πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Το λέω γιατί κι εκτός έδρας σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και έχουμε την κυριαρχία. Άρα, δεν είναι η εξήγηση ότι εκτός έδρας έχουμε περισσότερους χώρους».

Για το ρεκόρ του Άρη στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα στους αγώνες που έδωσε στην Αττική: «Επιβεβαιώνει αυτό ότι είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Στην Αθήνα και γενικότερα εκτός έδρας στα περισσότερα παιχνίδια είμαστε αήττητοι κι αυτό δείχνει την αξία μας».

Σχετικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Πράγματι, είναι επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο. Δεν είναι, όμως, παιχνίδι χωρίς αύριο, γιατί υπάρχουν τα πλέι οφ. Πάντως, θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να μείνουμε ψηλά, αλλά και για να αποκτήσουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να νικήσουμε. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 23 αγωνιστικών του πρωταθλήματος μέχρι τώρα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα στον πίνακα. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε αποκτήσει το σεβασμό όλου του κόσμου του ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για τον Μήτρογλου και το γκολ που σημείωσε με πέναλτι: «Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Η διάθεσή του και η προσπάθειά του γενικώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι που μας άφησε περισσότερο ικανοποιημένους. Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα πλέι οφ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.