Μάντζιος : «Όταν είσαι στον Άρη στόχος σου σε κάθε ματς είναι η νίκη»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ο Άρης αφήνει πίσω του την εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας, και ταξιδεύει στην Αθήνα, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας ως σύμμαχο του την καλή ψυχολογία, για να φτάσει στην 5η σερί εκτός έδρας επικράτηση στο πρωτάθλημα της Super League.

Το αυριανό ματς στο Περιστέρι, είναι μια ακόμα πρόκληση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχει κίνητρο για την διατήρηση στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά και πολύ καλή ψυχολογία σύμφωνα με τον προπονητή της Ακη Μάντζιο.

Ο τεχνικός του Άρη στέκεται στα οφέλη της νίκης επί της Λάρισας αλλά και στο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ενόψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα.

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά και διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα που έχουμε δώσει. Εμείς κερδίσαμε πολλά με τη νίκη στη Λάρισα ενώ η ομάδα χτίζει ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων εκτός έδρας, όμως δεν στεκόμαστε εκεί!

Η ψυχολογία μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς με την νίκη στο Αλκαζάρ ξεπεράσαμε – θέλω να πιστεύω – την όποια απογοήτευση από την ήττα με τον Ολυμπιακό. Αντιδράσαμε καλά κι εγώ αυτό κρατάω περισσότερο!

Όταν είσαι στον Άρη στόχος σου σε κάθε ματς είναι η νίκη και έτσι το βλέπουμε εμείς. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά κι αυτό μας δίνει το επιπλέον κίνητρο για μια τέτοια δοκιμασία ενώ παράλληλα θέλει από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνεται.

Αυτό που θέλω επίσης είναι να μην μας αγχώνει αυτή η κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά με το κίνητρό μας να ψάχνουμε την βελτίωση στην απόδοσή μας.

Απέναντι στον Ατρόμητο οφείλουμε να έχουμε μια καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα να πιέζει και να είναι επιθετική όπως κάνει στα φετινά της παιχνίδια με πειθαρχία στο αγωνιστικό της πλάνο!
Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα σοβαρή, ποιοτική και με εμπειρία ώστε να διαχειριστεί τον κάθε αγώνα. Έχει παίκτες στον κορμό που παίζουν χρόνια μαζί. Εμείς εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, πιέσουμε σωστά και ακολουθήσουμε το πλάνο μας εκτιμώ πως θα καταφέρουμε άλλη μια νίκη.

Το ότι σκόραραν οι Μάνος και Σίλβα στη Λάρισα πριν λίγες μέρες αυτό είναι θετικό γιατί και οι δύο το έψαχναν το γκολ. Ελπίζω όλοι οι παίκτες να είναι σε θέση να σκοράρουν έτσι ώστε η ομάδα να έχει λύσεις πάνω σ’ αυτό.

Στο Περιστέρι θα είναι διαθέσιμος ο Γιόχαν (Μπεναλουάν) αλλά όχι οι Σάκιτς και Τζέγκο. Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Καλοί είναι οι αριθμοί όμως εμείς άλλα πράγματα έχουμε στο μυαλό μας και όχι τόσο το αν ισοφαρίσουμε το ρεκόρ των πέντε συνεχόμενων νικών εκτός έδρας δίχως να δεχτούμε γκολ!» είπε μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ο Άκης Μάντζιος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.