Μάντζιος: «Σημαντικός και μεγάλος παίκτης ο Μήτρογλου, ήρθε να κάνει αυτό που ξέρει καλά»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ο Άκης Μάντζιος εκθείασε τον Κώστα Μήτρογλου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ. «Είναι σημαντική νίκη. Είναι τρίτο σερί ματς που κερδίσαμε. Ένα ματς το οποίο το κάναμε δύσκολο, όχι με την έννοια ότι απειληθήκαμε, αλλά θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις» είπε αρχικά για την εξέλιξη του ματς και συνέχισε:

«Είναι το έβδομο ματς ανά τρεις ημέρες και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση. Παιχνίδι με παιχνίδι η κούραση συσσωρεύεται. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες, πλέον, έχουν ένα καλό ημίχρονο. Όσο ήταν ρευστό το παιχνίδι, στο 1-0, έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί μέχρι το τέλος. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, ειδικά τώρα έτσι όπως είναι συνεχόμενα τα ματς. Να βρούμε ξανά την ισορροπία μας και την ψυχολογία μας».

Για την παρουσία του Μήτρογλου και αν θα λύσει το πρόβλημα στο γκολ τόνισε: «Θεωρώ ο Κώστας είναι σημαντικός και μεγάλος παίκτης. Γι' αυτό ήρθε, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Αυτό περιμένουμε και από αύριο θα είναι μαζί μας στην προπόνηση για να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.