Μάντζιος: Παλεύει για την άνοδο η Αρούκα

Γιώργος Μάντζιος15 Μαΐου 2021

Αυτό είναι το προτελευταίο γεμάτο Σαββατοκύριακο της σεζόν, αφού ακολουθεί ένα τελευταίο την επόμενη εβδομάδα, έπειτα οι ευρωπαϊκοί τελικοί και... καλό Euro στη συνέχεια. Στην Ολλανδία έχουμε την τελευταία αγωνιστική, ενώ θα εκκρεμούν τα πλέι οφ για την Ευρώπη και τα πλέι άουτ για παραμονή και άνοδο. Στην Πορτογαλία είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική, ενώ ακόμη 3 αγωνιστικές θέλουμε στο Βέλγιο για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ τίτλου και Ευρώπης. Σας παραθέτω τι ξεχώρισα:

Στην Πορτογαλία και στην πρώτη κατηγορία θα στηρίξω την Φαρένσε του Ζόρζε Κόστα που με εξαίρεση το πρόσφατο ματς κόντρα στην ανώτερη Πόρτο, είναι ανταγωνιστική στα τελευταία της παιχνίδια και παλεύει στα ίσα για την παραμονή. Η Τοντέλα σώθηκε, υπερτερεί σε κάθε ισοβαθμία και λογικό είναι να πάει χαλαρή στο παιχνίδι. Επιλογή εδώ ο άσος (1,65).

Στην Β΄Πορτογαλίας γίνεται μεγάλη μάχη και για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και για την 3η που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο. Η Αρούκα που είναι στην 3η θέση και παλεύει για την 2η, αλλά παράλληλα θέλει στην χειρότερη περίπτωση να μείνει 3η για να πάει στα μπαράζ, δοκιμάζεται στην έδρα της επίσης αδιάφορης βαθμολογικά Μάφρα (0-4-4 στα τελευταία 8 παιχνίδια της). Η Αρούκα είναι σε μεγάλη φόρμα, μετρά 7 σερί νίκες, έχοντας δεχθεί μόλις 2 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια της. Επιλογή το διπλό (1,80)

Πιθανή μια «βόμβα» από την Πορτογαλία, με την Ρίο Άβε να «καίγεται» για βαθμούς, υποδεχόμενη μια Πόρτο που είναι στο +4 από την Μπενφίκα και ακόμη και αν χάσει, να μπορεί να τσεκάρει την 2η θέση υποδεχόμενη την Μπελενένσες στο φινάλε. Επιλογή εδώ το 1DNB (5,40).

Οι επιλογές μου:

ΔΥΑΔΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ

ΜΑΦΡΑ – ΑΡΟΥΚΑ 2 (1,80)

ΦΑΡΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ 1 (1,65)

ΠΙΘΑΝΗ «ΒΟΜΒΑ»

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΟΡΤΟ 1DNB (5,40)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.