Μάντζιος: «Όλα κρίνονται από την ετοιμότητα των παικτών»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2020

Δηλώσεις για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, έκανε ο προπονητής των «κιτρίνων», Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι: 

Για τις ιδιαιτερότητες αγώνων όπως αυτός με τον ΠΑΟΚ: «Ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης των ομάδων, το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είχα την τύχη να το ζήσω και ως ποδοσφαιριστής, να νιώσει την ιδιαιτερότητά του. Πλέον βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω της έλλειψης του κόσμου γιατί αυτός δίνει την ώθηση στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θεωρώ ότι δουλέψαμε καλά με σκοπό να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την αντίδραση του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Βοήθησε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο στράβωσε αλλά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Βγάλαμε διάθεση, είχαμε αντίδραση και για μένα ο βαθμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Για την πολυφωνία που έχει ο Άρης στην επίθεση: «Είναι σημαντικό να έχεις αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Φαίνεται ότι πλέον βρίσκουμε το γκολ και η ομάδα δεν έχει επιθετικό πρόβλημα».

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι στη διάθεση που θα έχει η κάθε ομάδα και στο πόσο έτοιμος θα είσαι σωματικά και ψυχολογικά. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί ο αντίπαλος έχει την ποιότητα και δεν θα τα συγχωρέσει».

Για τις νίκες του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του: «Και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή ψυχολογία με τα θετικά αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση, αλλά όλα κρίνονται από την ετοιμότητα των παικτών. Οι παίκτες πάντα θέλουν τα μεγάλα παιχνίδια».

Για το αν είπε κάτι ξεχωριστό στους παίκτες του ενόψει Κυριακής: «Όχι, γιατί δεν θέλω να τους αγχώσω. Δουλεύουμε όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα κι έχουμε στη διάθεσή μας χρόνο για να μιλήσουμε εξειδικευμένα».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.