Μάντζιος: «Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργία»

Γιώργος Στράντζαλης28 Φεβρουαρίου 2021

Ο Άρης κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη με επιβλητικό τρόπο (3-0) απέναντι στον Ατρόμητο και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι από τη σημερινή εμφάνιση των  ποδοσφαιριστών του, όπως δήλωσε και ο ίδιος μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση.

Αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα θέλαμε να είχαμε όλα τα στοιχεία που εμφανίσαμε μέχρι σήμερα. Είχαμε χαμηλό τέμπο σε κάποια σημείο αλλά αποτελεσματικότητα. Σε άλλα σημεία είχαμε υψηλό τέμπο αλλά μας έλειψε μια καλή τελική. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι από την πλευρά μας. Στο αμυντικό κομμάτι δεν κινδυνέψαμε ήταν μια σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα».

Για να προσθέσει επιπλέον: «Αποτελεί σίγουρα μία σημαντική νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ψηλά πριν  μπούμε στη διαδικασία των play - off και αυτό είναι μία επιβράβευση για τα παιδιά. Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να βγάζει πολλές εντάσεις από την πρώτη γραμμή. Εμείς δουλεύουμε τις συνεργασίες μας όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια και είναι κάτι που δουλεύουμε αρκετά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.