Μάντζιος: Με το... σερί των κόρνερ της Αντβέρπ

Γιώργος Μάντζιος25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το τριήμερο με τις εμβόλιμες αγωνιστικές και τα παιχνίδια κυπέλλων ή Λιγκ Καπ στην Ευρώπη, η δράση συνεχίζεται non stop κι ενώ ακολουθεί η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Χωρίς να σας κουράζω με προλόγους, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα από Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία.

Στην Ολλανδία η Φίτεσε ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Τβέντε, κερδίζοντας σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Γκρόνινγκεν και πλέον ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Με καλή παράδοση (4 σερί νίκες) υποδέχεται μια Φορτούνα Σιτάρντ που μετρά 3 σερί ήττες και δέχεται εύκολα το γκολ. Επιλογή το combo 1 & over 1,5 (1,85).

Εκτός...λογικής οι αποδόσεις στο G/G του Άγιαξ – Γκρόνινγκεν. Ναι, ο Άγιαξ είναι σαρωτικός, αλλά τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, ακολουθεί η Μπεσίκτας, ο Τεν Χαγκ θα αλλάξει την ενδεκάδα, ενώ η Γκρόνινγκεν μετρά 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Άγιαξ, σκόραρε σε αυτό το γήπεδο και πέρυσι και φέτος έχει βάλει γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της (Βίλεμ, Αϊντχόφεν, Καμπούρ). Ας λήξει 8-1, επιλέγω το G/G (2,35).

Η Φέγενορντ μετά την «τεσσάρα» στην Αϊντχόφεν, έβαλε 3 γκολ στην Χέρενφεν και παιχνίδι με παιχνίδι παίζει όλο και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Περιμένω να καθαρίσει από νωρίς τη Ναϊμέγκεν, αφού έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη. Η Ναϊμέγκεν σε... αντίστοιχης δυσκολίας παιχνίδι φέτος έχανε 5-0 στο ημίχρονο από τον Άγιαξ. Επιλογή μου το over 1,5 ημίχρονο (2,15).

Στο Βέλγιο όσο η Αντβέρπ θα μας πληρώνει με τα κόρνερ στα παιχνίδια της, θα την ποντάρω κάθε εβδομάδα. Παραμένει η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, που από την πρεμιέρα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με την Γκενκ, μετρά διψήφιο αριθμό κόρνερ (15, 11, 10, 13, 20 (!), 12, 16 και 12). Είναι 8 σερί παιχνίδια, δεν είναι λίγα ως δείγμα. Από την άλλη, το πρόσφατο παιχνίδι της Ουνιόν Σεν Ζιλουά με την Ζούλτε Βάρεγκεμ είχε 15 κόρνερ. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (1,85).

Στο Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κορτράικ που είναι γειτονικό ντέρμπι, καθώς μόλις 20 χιλιόμετρα χωρίζουν τις δύο έδρες, θα δώσω ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους. Επανέρχεται από τιμωρία ο γκολτζής Φόσεν (6 από τα 12 γκολ της ομάδας φέτος), ενώ η Κορτράικ που έχει χάσει τον δικό της γκολτζή Σεβαλιέ πριν μερικές εβδομάδες, έχει εκτός 3 βασικά στελέχη της άμυνας. Επιλογή το 1DNB (2,10).

Τέλος μια επιλογή κράτησα από την Πορτογαλία και αυτή είναι το καλοπληρωμένο over στο Μορεϊρένσε – Αρούκα. Με φουλ επιθετική φιλοσοφία η Μορεϊρένσε και φέτος με 6/7 over και G/G στα επίσημα παιχνίδια της (πρωτάθλημα και κύπελλο). Από 4 συνεχόμενα over προέρχεται η Αρούκα που έχει επιθετικές αρετές αλλά και προβλήματα στα μετόπισθεν. Τα 3 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν 2-2, 1-4 και 1-2. Επιλογή το over (2,10).

Οι επιλογές μου:

ΦΙΤΕΣΕ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ 1 & OVER 1,5 (1,85)

ΑΓΙΑΞ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ G/G (2,35)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ OVER 1,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,15)

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΑΝΤΒΕΡΠ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,85)

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ 1 DNB (2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.