Μάντζιος: «Με τη δουλειά θα κάνουμε τα πάντα για τον Άρη»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε με τη φόρμα του Άρη ο Άκης Μάντζιος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση του Άρη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και υποσχέθηκε πολλή δουλειά ώστε η ομάδα να εμφανίζεται καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για την επιστροφή του στον Άρη ως προπονητής: «Μετά από 22 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη. Επιστρέφω στην οικογένεια του Άρη απο άλλο πόστο, γνωρίζω πολύ καλά τον οργανισμό Άρης, τη δυναμική και τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα φέτος».  

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Σίγουρα ήταν δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω είτε είναι καλή είτε κακή στιγμή. Πρέπει να προχωράς το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά αντιδράσανε, με το αποτέλεσμα στον Βόλο, κάναμε μια σημαντική νίκη και αυτό θα βοηθήσει να είναι πιο ήρεμη η ομάδα. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα που χρειάζεται η ομάδα για να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».  

Για το ρόστερ: «Ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σίγουρα όμως με πέρυσι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και είναι καινούργιοι πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, ποιοτικό και με την βοήθεια που θα παρέχουμε εμείς θα είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».  

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που θα θελήσει να αλλάξει: «Αυτό θα ήθελα να το παρουσιάσω με τη δουλειά και να φαίνεται τις Κυριακές που θα παίζουμε, σίγουρα όμως η ομάδα έχει πράγματα να βελτιώσει και αυτό θα γίνει από σήμερα».  

Για τον κόσμο: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι απαιτητικός αλλά είναι και δίκαιος με την εικόνα μας και τη δουλειά μας θα κάνουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα αν και λόγο του κορωνοϊού, δεν είναι στο γήπεδο. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.