Μάντζιος: «Μάχη μέχρι τέλους για τα Play Off»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Στην κάμερα της Novasports μίλησε ο Άκης Μάντζιος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στάθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός και αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του τον μήνα Γενάρη.

Αναλυτικά είπε

«Έχουμε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό, είχαμε αρκετά κρούσματα και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας, όπως και οι αναβολές των αγώνων. Θέλουμε να βρούμε τον ρυθμό μας για να έχουμε μια συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ιτούρμπε. Δεν είναι στο 100%. Ο Κρίστιαν είχε ένα πρόβλημα, χθες προπονήθηκε και θα δείξει αν θα μας βοηθήσει».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ιδίως όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που δίνουν μάχη για την σωτηρία, το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι».

Για το πρόγραμμα του Άρη:

«Ο Γενάρης θα είναι κομβικός, είναι πολλά τα παιχνίδια που θα κρίνουν τους στόχους μας. Ξεκινάει ένας μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και να μην έχουμε καμία απώλεια».

Για τη μάχη των Play Off:

«Μέχρι τέλος θα πάει η μάχη για τα Play Off. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κανένα δεν είναι δεδομένο».

Για την απουσία του κόσμου:

«Λείπει ο κόσμος από τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο προσφέρει θέαμα και έχουμε και εμείς ανάγκη τον κόσμο και τον θέλουμε δίπλα μας»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.