Μάντζιος: «Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να κοιτά στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός «απέδρασε» με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς με δύο προσωπικά γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη επικράτησε με 1-2 του Άρη, καθώς το γκολ του Μπερτόγλιο δεν στάθηκε ικανό για να αλλάξει τα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, μιλώντας στο flash interview της συνδρομητικής τηλεόρασης στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Νομίζω ότι το παιχνίδι το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Υπήρχε ένα control παιχνίδι και δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ. Με τις αλλαγές είχαμε περισσότερο φρεσκάδα, προσπαθήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία μετά το γκολ και δείξαμε ότι η ομάδα μπορεί να κοιτάει στα μάτια οποινδήποτε αντίπαλο και αξίζει να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να συνεχίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια καθώς αυτό το παιχνίδι ήταν το δεύτερο ντέρμπι που δώσαμε μετά το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Αναφορικά με τις αλλαγές συμπλήρωσε: «Ο σχεδιασμός ήταν να γίνουν οι αλλαγές, αλλά μας πήγε πίσω το δεύτερο γκολ που έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά μας παρά την φρεσκάδα και την ένταση που μας έδωσαν τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.