Μάντζιος: «Η ομάδα χρειάζεται χρόνο»

Μάνος Χατζάκης05 Οκτωβρίου 2020

Στην εκπομπή Super Bala, η οποία μεταδίδεται από τη συχνότητα του Mega, φιλοξενήθηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη τοποθετήθηκε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε επί μέρους φάσεις της αναμέτρησης, εξηγώντας παράλληλα τεχνικές λεπτομέρειες όσον αφορά τη διάταξη της ομάδας.
Ο 51χρονος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Είναι σημαντικό ότι πήραμε τρεις πόντους, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν για καλή ψυχολογία στη διακοπή. Εξ' αρχής είχα πει ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και η διακοπή θα μας κάνει καλό, για τη βελτίωση της απόδοσής μας, αλλά και τη διάρκεια στην απόδοσή μας».
Ο τεχνικός του Αρη σχολίασε και τον τρόπο επίτευξης του γκολ από τον Μαντσίνι και τις συνεργασίες, οι οποίες προηγήθηκαν μεταξύ των "κιτρινόμαυρων", λέγοντας:
«Εγινε καλή συνεργασία. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, τα οποία ο καθένας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και αντίθετα να μπορεί να κάνει λιγότερα. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά και να μπούμε δυνατά στο ματς, γι' αυτό ανεβάζαμε 4-5 παίκτες κι έναν χαφ από τον άξονα, για να πιέσουμε ψηλά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα των όσων είπε ο Έλληνας τεχνικός...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.