Μάντζιος: «Η μπάλα φτάνει μέχρι την περιοχή και εκεί μας λείπει το γκολ...»

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης φιλοξένησε τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναζητώντας θέλοντας να πάρει αποτέλεσμα που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με το παιχνίδι ωστόσο να μην έχει γκολ και να μένει στο 0-0 με την πρόκριση να κρίνεται στην πόλη της Φθιώτιδας.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση παραθέτοντας τις σκέψεις του για το αποτέλεσμα την πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

Για το κατά πόσο το ποδόσφαιρο είναι ένα δίκαιο άθλημα, ανέφερε: «Σίγουρα με βάση την εικόνα του αγώνα, είχαμε τον έλεγχο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλές συνεργασίες, ενέργεια και βγάλαμε φάσεις. Μας έλλειψε η καλή τελική και το γκολ. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο . Είχαμε άγχος, δεν βρίσκαμε το γκολ. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση την άλλη εβδομάδα»

Για την έλλειψη του γκολ: «Είναι πολλά τα θέματα που επηρεάζουν το γκολ, η μπάλα φτάνει μέχρι εκεί και κάτι μας λείπει σε εκείνο το σημείο...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.