Μάντζιος: Η Γάνδη σε ένα ματς παίζει όλη την χρονιά

Γιώργος Μάντζιος17 Απριλίου 2021

Με τρεις επιλογές θα ασχοληθώ σήμερα, αφού δεν υπάρχει δράση στην Ολλανδία (αύριο ο τελικός του κυπέλλου):

Στην Πορτογαλία «βγάζει μάτια» η απόδοση του over στο Γκιμαράες – Σάντα Κλάρα και έχει αξία ακόμη και το ασιατικό over 2 (1,75). Μόνο σε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Γκιμαράες είχαμε κάτω από 2 τέρματα στο ματς και μάλιστα τα 8 από τα 9 ήταν και over! Από την άλλη στα 6 τελευταία παιχνίδια της Σάντα Κλάρα έχουμε μίνιμουμ 2 τέρματα και τα 4 από αυτά είναι και over. Στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 0-4 και πέρυσι 2-2.

Άλλο ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει γκολ είναι το Ρίο Άβε – Μπράγκα, αφού αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, η Ρίο Άβε προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 με την Μποαβίστα, ενώ και η παράδοση είναι εδώ σύμμαχος μας (4-3, 1-2 τα δύο τελευταία σε αυτό το γήπεδο). Επιλογή μου το G/G & over.

Με τα γκολ θα ασχοληθώ και στο Βέλγιο, με την Αντβέρπ να υποδέχεται την Γκενκ, δύο ομάδες παραγωγικές με τις καλύτερες επιθέσεις πίσω από αυτή της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ. Κι εδώ στο παρελθόν έχουμε μεγάλα σκορ στα μεταξύ τους παιχνιδια με 4-2, 4-3, 2-2και 4-0. Επιλογη μου κι εδώ το G/G & over.

Οι επιλογές μου:

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ  OVER 2 ΑΣΙΑΤΙΚΟ

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ G/G & OVER

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΓΚΕΝΚ G/G & OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.