Μάντζιος: «Εξαιρετική εβδομάδα, κακή παρένθεση η ήττα από τον ΠΑΣ»

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην αντίδραση του Άρη μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ με 5-0.

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι σε μία εβδομάδα και η καταπόνηση είναι μεγάλη σε σχέση με τον αντίπαλο που δεν είχε αγώνα ενδιάμεσα. Κάποια λάθη έγιναν από την κούραση και που δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε και άλλο γκολ και να μην έχουμε άγχος μέχρι το τέλος, αλλά όπως και να έχει έχουμε κάνει μία εξαιρετική εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε πόσο πληγωμένοι ήμασταν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για την όλη διαχείριση, για να αντιδράσουν και ψυχολογικά, τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την ήττα από τον ΠΑΣ και την ξεπεράσαμε. Ήταν ασυνήθιστο για αυτή την ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε αυτό το ματς, τα τελευταία τέσσερα πριν από αυτό η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν μία κακή παρένθεση. Κρατάμε την εικόνα και το αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν ήταν ότι δεν θέλαμε την κατοχή σήμερα... Για τρίτο παιχνίδι έπαιζαν οι ίδιοι παίκτες και έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είχαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα και κάθε παιχνίδι απαιτεί διαφορετική στρατηγική.» 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.