Μάντζιος: «Εξαιρετική χρονιά το 2021, εξελίσσεται η ομάδα»

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

Το δικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει έκανε ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην κάμερα του ARIS TV και μίλησε για την πορεία της ομάδας, την εξέλιξη της και το δικό του ρεκόρ. 

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας. Καταφέραμε να τερματίσει ο Άρης τρίτος στα πλέι οφ και δεύτερος στην κανονική διάρκεια παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχοντας σταθερότητα και ισορροπία σαν ομάδα. Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά το 2021». 

Για το αν η ομάδα εξελίσσεται: «Σίγουρα εξελίσσεται η ομάδα. Τρεις χρονιές βγήκε στην Ευρώπη και αυτό είναι μια βάση που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα. Είναι κάτι σημαντικό. Πρέπει να αποτελέσει βάση και να συνεχίσει να προχωρά και να γίνεται καλύτερη»

Για το ρεκόρ στον πάγκο του Άρη: «Είναι τιμητικό. Δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν όταν ήρθα. Όταν ήρθα σκεφτόμουν να μπορέσω να βοηθήσω και να εκπληρώσω τους στόχους. Είναι ωραίο. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα αυτά τα ρεκόρ είναι όμορφα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.