Μαντσίνι: «Να βοηθήσω τον Άρη να βγει στην Ευρώπη»

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη φετινή πορεία του Άρη και τις δικές του επιδόσεις μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Ντανιέλ Μαντσίνι. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι περιμένει από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή, πλέον. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, και αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας».

Τη φετινή σεζόν του με τον Άρη: «Γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εγώ κοιτάω να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή περίοδο, και μπορώ να δώσω το καλύτερο για την ομάδα. Να βοηθήσω τον Άρη, έως το τέλος τη σεζόν για να βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

Το αν πιστεύει πως το τέλος ο Άρης θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη: «Γι' αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό. Ποδόσφαιρο είναι, μπορούν να συμβούν τα πάντα αλλά τουλάχιστον θα είμαστε σίγουροι πως δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Το αν είναι έτοιμος να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης: «Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω όπου χρειαστώ. Θα δούμε που θα είναι αυτό. Εγώ πάντως θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.