Μαντσίνι: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο» - Τι είπε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ!

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μέσω των δηλώσεων του, έστειλε το δικό του σύνθημα νίκης για το προσεχή παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα  (20/11) αλλά και προσκάλεσε τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης.»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη, σχολίασε την νίκη εκτός έδρας επί του Βόλου και ανέφερε ότι η ομάδα του μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο και τη συνέχεια: «Ήταν μία πάρα πολύ δυνατή νίκη και την χρειαζόμασταν. Τώρα προετοιμαζόμαστε ώστε να τα καταφέρουμε και κόντρα στα Γιάννινα. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους.»

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θα παίξει αμυντικά: «Εμείς είμαστε ο Άρης. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Έχουμε την ηρεμία μας και πιστεύουμε πως σε οποιαδήποτε στιγμή θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ.»

Για το αν περιμένει κόσμο στο γήπεδο: «Περιμένουμε το γήπεδο να γεμίσει γιατί ο κόσμος για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να προσφέρουμε μια χαρά στον κόσμο και να κερδίσουμε το Σάββατο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.