Μαντσίνι: «Ευχαριστώ τον κόσμο για τον τίτλο του MVP, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα σημαντικότερα γκολ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Για τις σκέψεις του για την νέα χρονιά, αυτά που του έμειναν από την περσινή, τα σημαντικότερα γκολ του και την ανάδειξη του ως MVP μίλησε ο Ντανιέλ Μαντσίνι, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης.

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Αργεντίνος, όσον αφορά την προετοιμασία του Άρη για τα παιχνίδια με την Γκόμελ, κάνοντας λόγο και για τις πολλές προσδοκίες ενόψει της νέας χρονιάς.«Με πάρα πολύ όρεξη και πολλές προσδοκίες έρχεται η νέα χρονιά. Πρέπει να προπονηθούμε πολύ δυνατά, με πάρα πολύ υπευθυνότητα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τον επόμενο μήνα και πρέπει να το κερδίσουμε.Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’'αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά.»

Για τον κόσμο του Άρη, τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντική την παρουσία για να μπορέσουν οι κιτρινόμαυροι να πάρουν μια καλή διαφορά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός πως τον ανέδειξαν ΜVP.«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε τη διαφορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για την δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω». 

Τέλος, όταν κλήθηκε να επιλέξει τα σημαντικότερα γκολ του με την φανέλα του Άρη, αυτός ξεχώρισε αυτά με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.