Μάντσεστερ Σίτι: Προχωρημένες επαφές με Ντε Γιόνγκ

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι ομάδες κοιτούν να μπαλώσουν ή να προσθέσουν τα απαραίτητα κομμάτια του παζλ που τους λείπουν. Η αποχώρηση του Φερναντίνιο από τη Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο ρόστερ της ομάδας του, με τον Φρεντ Ντε Γιόνγκ της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με τη «The Sun», οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την περίπτωση του Ολλανδού μέσου. Ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει 77 εκατ. ευρώ για τον κάνει δικό του, με τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» να ενισχύουν τις πιθανότητες να αποχωρήσει ο Ντε Γιόνγκ από το «Καμπ Νου».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η έλευση του Τσάβι στον καταλονικό σύλλογο έχει αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας και εν προκειμένου και των ποδοσφαιριστών.

Οι «πολίτες» έχουν και plan B σε περίπτωση που οι επαφές με τη Μπαρτσελόνα δεν προχωρήσουν, με Κάλβιν Φίλιπς της Λιντς και τον Ιβ Μπισουμά της Μπράιτον να είναι οι εναλλακτικές λύσεις. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.