Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στα πόδια του Μουσιάλα

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έχει κεντρίσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων, ενώ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα τόσο της Μάντσεστερ Σίτι όσο και της Τσέλσι.


Στην Μπάγερν Μονάχου δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως ο Γερμανός διεθνής δεν θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν. Οι Βαυαροί έχουν προτείνει στον νεαρό να επεκτείνει για μία παραπάνω σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι τους 2027 και η ρήτρα αποδέσμευσης τους θα βρίσκεται στα 300 εκατομμύρια.

Ωστόσο σύμφωνα με γερμανικά ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές απέχουν οι μία από την άλλη, καθώς ο 21χρονος αξιώνει μεγαλύτερες αποδοχές και οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι πρόθυμοι να αυξήσουν την προσφορά τους. Ο Μουσιάλα φαίνεται πως ζητά απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Γερμανός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές επιδώσεις του και έχει καταφέρει να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι. Μάλιστα οι αγγλικοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να πάρουν τα δικαιώματα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αγγλική εφημερίδα «The Guardian» υποστηρίζει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον πάρει στους Πολίτες ώστε να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του. Αυτό συμβαίνει γιατί το καλοκαίρι θα αποτελέσουν παρελθόν ο Μπερνάντο Σίλβα και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, οι οποίοι θα πάνε σε Παρί Σεν Ζερμέν και Σαουδική Αραβία. Σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση του Γερμανού, η Σίτι θα στραφεί στη λύση του Εμπερέτσι Εζε της Κρίσταλ Πάλας.

Ένα άλλο αγγλικό ρεπορτάζ γράφει πως η Τσέλσι έχει ως βασικό στόχο για την επιστροφή του Μουσιάλα στους «μπλε», με τον Μουσιάλα είναι προϊών των ακαδημιών της Τσέλσι και της Μπάγερν Μονάχου. Οι Άγγλοι το 2019 τον αγόρασαν όταν ήταν 16 ετών, πληρώνοντας το αντίτιμο των 200.000 ευρώ.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Τσέλσι “έβλεπαν μπροστά” και είχαν προνοήσει πως σε περίπτωση επιστροφής του Γερμανού στον Αγγλικό σύλλογο, η Μπάγερν καλείται να κάνει έκπτωση 20% από το ποσό του deal.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.