Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Γαλλικά» μεταξύ του Ράσφορντ και οπαδών, απάντηση στο twitter από τον Άγγλο επιθετικό

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Κάθε άλλο παρά καλό είναι το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μάρκους Ράσφορντ είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με οπαδούς και, μάλιστα, φέρεται να απάντησε με το μεσαίο του δάχτυλο.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε στα social media διαψεύδοντας ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ράσφορντ:

«Ένα βίντεο μπορεί να αποτυπώσει χίλιες λέξεις και στην προκειμένη περίπτωση να οδηγήσει σε ανακριβείς πληροφορίες που κυκλοφορούν στα social media. Εδώ και εβδομάδες δέχομαι αποδοκιμασίες, απειλές, με αμφισβητούν συνεχώς και χθες βράδυ τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν. Είμαι άνθρωπος. Το να διαβάζεις και να ακούς αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σου κάθε μέρα σε εξαντλεί. Κανείς δεν ασκεί περισσότερη κριτική στον εαυτό απ’ ό,τι εγώ ο ίδιος. Αλλά το περιεχόμενο του βίντεο που είδατε δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Με αποδοκίμασαν από το πρώτο λεπτό που πάτησα στο προπονητικό κέντρο, επίθεση που δεν είχε να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο και την απόδοσή μου. Ο κόσμος ήθελε να αντιδράσω. Το περίμεναν, ήταν με το κινητό στο χέρι. Φυσικά θα έπρεπε να περάσω και να το αγνοήσω, αυτό δεν θα έπρεπε; Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι αυτό που πραγματικά είπα στον άνδρα που επιτέθηκε φραστικά σε βάρος μου: ‘’έλα εδώ να μου το πεις μπροστά μου» (δεδομένο που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι σεκιούριτι) και δεύτερον, το γεγονός ότι χρησιμοποίησα τον δείκτη του χεριού μου για να του δείξω να έρθει να μου το πει κατάμουτρα. Δεν πιστεύω ότι αξίζω ειδική μεταχείριση. Δεν είναι εγωισμός αυτό, δεν υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Είμαι αναστατωμένος. Είμαι απογοητευμένος. Και σε εκείνη τη στιγμή φέρθηκα ανόητα, αλλά έδρασα απλά ως άνθρωπος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.