Μανταντά: «Ξέρουμε τι μας περιμένει, θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος»

Κώστας Πετρωτός13 Απριλίου 2022

Ο γκολκίπερ της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τις ιδιαιτερότητες της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Εχω ζήσει όντως πολλά, διάφορες καταστάσεις. Θεωρώ ότι αύριο μας περιμένει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Παίζουμε ποδόσφαιρο για να ζούμε τέτοιες καταστάσεις και να παραμένουμε ψύχραιμοι και να τα φέρνουμε εις πέρας».

Για τις απουσίες της Μαρσέιγ: «Δεν είναι ιδεατή η κατάσταση, μας δίνεται η δυνατότητα όμως κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν. Είμαστε μία ομάδα που απολαμβάνουμε να παίζουμε όλοι μαζί. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα από τις απουσίες, πιστεύω».

Για το τι περιμένει από το ματς στο οποίο δεν υπάρχει VAR: «Δεν προετοιμάζω τίποτα, όλα εξαρτώνται από την στιγμή, αυτό που νιώθω εκείνη την στιγμή, Ξέρουμε τι μας περιμένει, τόσο από πλευράς ατμόσφαιρας, όσο και από πλευράς αντιπάλους. Είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα, θέλουμε να έχουμε την κατοχή μπάλας να τους βάλουμε σε δυσκολία».

Για το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων και πώς θα διαχειριστούν τον διπλό στόχο Ευρώπης και Πρωταθλήματ\ος: «Θα τα διαχειριστούμε κανονικά, θέλουμε να πάμε ως το τέλος. Εχουμε διπλό στόχο. Δεν θα σκεφτούμε το επόμενο ματς, ο στόχος μας τώρα είναι η πρόκριση και μετά θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Για το Κόφερενς στο οποίο παίζει συνεχώς: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι μεγάλη χαρά να είμαι στο γήπεδο και να παίζω, ό,τι παρουσιάζεται το αντιμετωπίζω με χαρά».

Για την ιστορικότητα του ματς: «Εναι σημαντικό ματς, θα μας δώσει την δυνατότητα να πάμε στα ημιτελικά και το γνωρίζουμε καλά. Θα παίξουμε σαν να είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας».

Για την απουσία οπαδών και την προοπτική τελικού. «Μας ενδιαφέρει να πάμε μέχρι το τέλος, πρόκειται για μία διοργάνωση σημαντική και θα κάνουμε το παν για να πάμε ως το τέλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.