Ο Μανούσος παραδέχτηκε με τη... σιωπή του πως ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο Γιώργος Μανούσος. Ο έμπειρος άσος της Λαμίας αποκάλυψε ότι  ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του αλλά έφυγε ο προπονητής της το 2015  και δεν έγινε η μεταγραφή και όταν του είπαν οι συντελεστές της εκπομπής πως ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Αναστασιάδης, το επιβεβαίωσε με τη σιωπή του...

«Κλείνω 18 χρόνια επαγγελματικά στα γήπεδα. Είναι αρκετά παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω. Είναι τα ευρωπαϊκά σίγουρα, το περσινό κομβικό μέσα στη Βέροια και άλλα πολλά. Βάσει στατιστικών η καλύτερη μου χρονιά ήταν στον Ατρόμητο την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

Για το αν είχε προτάσεις από μεγάλες ομάδες:

«Ήταν δύο ομάδες πολύ κοντά στο να συμφωνήσω, αλλά στο παρά ένα χάλασε. Είχα κάποιες προτάσεις δελεαστικές και δυστυχώς για κάποιον λόγο που δεν θέλω να πω δεν πήρα μεταγραφή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρθηκε το 2015 αλλά έφυγε ο προπονητής και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή....

Από μικρός ήμουν τσατίλας και θέλω πάντα η ομάδα μου να κερδίζει και συγγνώμη στον κόσμο και στους αντιπάλους γι΄ αυτή την ένταση που φαίνεται πως βγάζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περιφερειακός φορ και μου αρέσει να παίζω με έναν ακόμα δίπλα μου. Σε νεότερη ηλικία οι προπονητές μου με έβαζαν εξτρέμ όμως τα τελευταία χρόνια παίζω στη θέση 9 και γι' αυτό έχω περισσότερα γκολ».

Για το πώς βλέπει το φετινό Πρωτάθλημα:

«Ωραίο Πρωτάθλημα, δύσκολο, ανταγωνιστικό θα χαρακτήριζα το φετινό. Θεωρώ η ότι διακοπή θα αλλάξει κάποιες ομάδες προς το καλύτερο. Άλλες ομάδες χτίστηκαν αργά οπότε θα βοηθηθούν από τη διακοπή του Πρωταθλήματος».

Για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του τα επόμενα χρόνια:

«Στο νησί μου σκέφτομαι τον εαυτό μου σε 1-2 χρόνια. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Έχω ένα μαγαζί τα τελευταία χρόνια εκεί, όπως έχουν και οι γονείς μου. Υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό μου για μία ακαδημία. Να είμαστε καλά και βλέπουμε μέχρι τότε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.