Μανουσάκης: «Γι' αυτό ήρθα στον Ηρακλή - Με όσους μίλησα μου είπαν τα καλύτερα»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2022

Ο Γιώργος Μανουσάκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεταγραφή του στον Ηρακλή. «Έχω πολύ χαρά και θετική διάθεση. Βλέπω καλά πράγματα στον Ηρακλή, γι' αυτό και ήρθα. Με όσους παίκτες που μίλησα μου είπαν τα καλύτερα και για τους ποδοσφαιριστές και για τον προπονητή» ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σημείωσε: «Μόνο η άμυνα δεν θα σε πάει μακριά. Μπορεί να σε σώσει σε δύο-τρία ματς, αλλά σε βάθος χρόνου δεν θα σε βγάλει κάπου.»

Για τη θέση του υπογράμμισε: «Πιο πολύ παίζω σαν εξτρέμ και σαν δεύτερος επιθετικός, όχι τόσο μόνος ως σέντερ φορ. Αυτό κρίνεται και από το στυλ της ομάδας. Δεν νομίζω ότι μπορώ να παίξω μόνος και να πηδήξω για κεφαλιά. Σαν δεύτερος επιθετικός στον χώρο νομίζω αποδίδω πιο καλά. Είναι φυσικά πάντα καλό να υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα ρόστερ.»

Για την περσινή πορεία της Λαμίας σημείωσε: «Ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες πέρσι και μέχρι τον Φεβρουάριο είχαμε μικρή απόσταση από τα μπαράζ. Μετά κάναμε επτά σερί ήττες, αλλάξαμε και προπονητή και ήταν δύσκολη η κατάσταση. Δεν σκέφτομαι την πίεση που έχει κάθε ομάδα, εγώ προτιμώ να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και να περιμένει πράγματα, παρά να είναι άδειο το γήπεδο. Η πίεση μπορεί να γίνει δημιουργική.»

Κατέληξε λέγοντας: «Στον Εργοτέλη πήγαμε να ανέβουμε κατηγορία, ενώ στην αρχή της σεζόν ήμασταν ένατο φαβορί. Αυτά αλλάζουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.