Μανού Γκαρθία: «Να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά μας, θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

Ο Μανού Γκαρθία μίλησε στην κάμερα της NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:00) την σημασία νίκης για τους «κίτρινους», αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, την δίκη του απόδοση και της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Άσχημη, εμπειρία όταν χάνεις. Σίγουρα δεν δουλέψαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, εκεί τιμωρηθήκαμε και ήταν η αιτία για την οποία χάσαμε».

Για το πως εξηγεί τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Υπάρχει πολύς καινούριος κόσμος και με τον Νταρίντα έχουμε ακόμη μία προσθήκη στην ομάδα. Δεν είναι δικαιολογίες. Από εδώ και πέρα θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, ξεκινώντας από το σημερινό παιχνίδι και μετά να έχουμε στη σκέψη μας το Κύπελλο, που ο φίλαθλος κόσμος του Άρη το έχει στα τοπ των προτεραιοτήτων του».

Για την προσωπική του απόδοση: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, να ενσωματωθώ όσο καλύτερα μπορώ με περισσότερες ασίστ και γκολ, και μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε».

Για τη σημασία του αγώνα με τον Αστέρα: «Τόσο στα εκτός, όσο και στα εντός, πρέπει να τα κερδίζουμε όλα ανεξαρτήτως αντιπάλου, αλλά το σημαντικότερο είναι να ζεστάνουμε ξανά τον κόσμο μας , καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στεναχωρήθηκε πολύ και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έρθει πάλι ο κόσμος κοντά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.