Την πρώτη θέση στην ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε ο Πανναξιακός του Κώστα Μανωλά και του Δημήτρη Σιόβα, με τους δύο πολύπειρους κεντρικούς αμυντικούς να συμβάλλουν τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική.
Ο Μανωλάς, μετά την άνοδο προχώρησε σε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος , σημειώνοντας πως ''Ποτέ δεν έβαλα πάνω από τον εαυτό μου τα λεφτά. Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψε μια ζωή μέσα στο γήπεδο για να καταφέρει αυτά που κατάφερα''.
«Οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, πήρα μία από τις μεγαλύτερες χαρές γιατί το πάλεψα. Και μέσα μου και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές γιατί δεν είναι εύκολο να οργανώσεις μια ομάδα από την αρχή και μέσα σε πέντε μήνες να καταφέρει να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Ποτέ δεν έβαλα πάνω από τον εαυτό μου τα λεφτά. Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψε μια ζωή μέσα στο γήπεδο για να καταφέρει αυτά που κατάφερα. Ο,τι έχω καταφέρει τα έχω κερδίσει με το σπαθί μου. Δοξάζω το Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες στον τόπο μου, γιατί ο τόπος μου είναι πάνω απ' όλα για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στην κόρη μου, γιατί πέρυσι που το χάσαμε, το λέω και ανατριχιάζω, η Ναντυούλα μου έκλαιγε. Το αφιερώνω σε εκείνη και τη γυναίκα μου», κατέληξε ο Μανωλάς.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube