Μανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς από τον Ολυμπιακό και με ανάρτησή του στο Instagram, αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες ευχαριστώντας άπαντες μέσα στην ομάδα, μη παραλείποντας να αναφέρει τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως ο λόγος που αποχώρησε ήταν το γεγονός πως ένιωσε ότι δεν ήταν πλέον αναγκαίος στην ομάδα τονίζοντας πως τα χρήματα δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου όπως και την αγαπημένη μου ομάδα!! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.