Μανιάς: «Ο Άρης θα είναι ψηλά - Θυμίζει κάτι από το παρελθόν!»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μανιάς.

Ο έμπειρος στράικερ που έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Άρη, σκιαγράφησε την αγωνιστικό προφίλ των «κιτρινόμαυρων» στις πρώτες επτά αγωνιστικές αλλά και την επιβλητική παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον φετινό Άρη: «Σίγουρα στην Ελλάδα κρίνουμε πολύ γρήγορα. Ο Άρης θυμίζει το παρελθόν του και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και βγάζει την οντότητα που είχε παλιά. Οι παίκτες είναι τα εργαλεία, αλλά μία ομάδα χωρίς την παρουσία προπονητή δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει και τα χρήματα που έχουν ΄΄πέσει΄΄ είναι πολλά. Το να πάρεις 10 παίκτες και να περιμένεις να δεις αποτελέσματα γρήγορα, είναι ανέφικτο. Χρειάζεται υπομονή και χρόνο, πιστεύω θα κυλίσει πολύ καλά η χρονιά για τον Άρη».

Για τον Καμαρά και την εικόνα του πρωταθλήματος γενικά: «Μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει, δεν μπορείς να τον κρίνεις κατευθείαν και θα δείξει η παρουσία του στον χρόνο. Για εμένα ο Άρης θα είναι ψηλά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν υπάρχει ο σάκος του μποξ και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Για εμένα ο Άρης θα κριθεί στα αποτελέσματα που θα πάρει από τις μιρκομεσαίες ομάδες και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.