Μανέ: Πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Όχι απλώς χάνει το Μουντιάλ ο Σαντιό Μανέ, αλλά υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να μην προλάβει ούτε πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική «Bild».

Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης πως ο Σαντιό Μανέ χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο άσσος της Μπάγερν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τένοντα της περόνης του δεξιού ποδιού του.

Ο γερμανικός σύλλογος ενημέρωσε τον κόσμο πως η επέμβαση που υπβεβλήθη ο Σενεγαλέζος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αμέσως ξεκίνησαν να γεννώνται ερωτηματικά σχετικά με το πότε ο παίκτης επιστρέψει στους αγώνες των Βαυαρών.

Την απάντηση έδωσε με δημοσίευμά της η γερμανική «Bild» στο οποίο αναφέρεται πως ο Μανέ τίθεται εκτός σχεδόν για τους επόμενους 3 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό να χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.