Μανδρίνος: «Πρέπει να διασφαλιστεί ο ΑΣ για τη Νέα Τούμπα, έγραψε με χρυσά γράμματα ιστορία ο Σαββιδης»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μανδρίνος.

Ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης για τρίτη θητεία και μίλησε για τη Νέα Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μανδρίνος δήλωσε:

Αρχικά: «Έχουμε άνοδο και πολύ χώρο για δουλειά και όταν τελειώσουν τα έργα στην πόλη θα έχουμε τη δυνατότητα. Με το τέλος του αεροδρομίου του μετρό, και τα έργα στο λιμάνι όταν έχεις υποδομές βλέπετε τι γίνεται από τις κρουαζιέρες. Είναι σημαντικό να μας προβάλλουν οι επισκέπτες».

Αν ο πόλεμος έπληξε τουριστικά βόρεια Ελλάδα: «Έχει δεχτεί πλήγμα σε Χαλκιδική και Πιερία. Θα ξαναβρούμε το δρόμο μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι με τον πόλεμο. Μεγαλύτερο χτύπημα είναι η άνοδος της βενζίνης η Θεσσαλονίκη έχει πολύ οδικό τουρισμό. Φανταστείτε τι διαφορά θα βρουν τουρίστες από τη Ρουμανία που κάνουν τέτοιες εκδρομές για να γλιτώσουν αεροπορικά εισιτήρια».

Για τη Νέα Τούμπα: «Είναι και πολύ σοβαρή υπόθεση, τα ακούω ευχάριστα αλλά περιμένω τη θέση του ΑΣ, τι διασφαλίσεις θα έχει για το πώς θα γίνει το γήπεδο και τα συμφέροντά του. Δεν είναι κάτι που το παίζεις στον τζόγο. Είμαι βέβαιος ότι ο κ Κατσαρής θα είναι πολύ καλός διαπραγματευτής. Εκεί θα είναι η τελική εικόνα. Βλέπουμε σχέδια, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμα. Ο κ. Σαββίδης έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του, πηρέ τόσους τίτλους όσους είχε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα 90 χρόνια. Θα πρέπει να υπάρχουν εχέγγυα ώστε να γίνει βιώσιμος ο ΑΣ, να μην είναι επαίτης. Η ιστορία με τους εμπορικούς χώρους υπάρχει αλλά δε θα πάει στην άκρη ο Ερασιτέχνης. Θα βρεθεί η λύση με τον Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα δεν βρίσκεται εκεί αλλά να αποτυπωθούν όλα τα δεδομένα. Τη στιγμή που θα ξεκινά το γήπεδο να έχει χρηματοδότηση μέχρι και η τελευταία πετρά. Αλλά την τελική απόφαση θα την έχει ο ΑΣ όπως και σε περιπτώσεις προηγούμενων επίδοξων επενδυτών».

Αν η Νέα Τούμπα μπορεί να δημιουργήσει αθλητικό τουρισμό: «Κάθε επένδυση φέρνει κόσμο. Οι επισκέπτες θα το προσθέσουν σε μια επίσκεψη. Είναι πολύ θετική η πραγματοποίηση του έργου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.