Μανδρίνος: «Λειτουργεί λανθασμένα ο επίσημος ΠΑΟΚ με τον κόσμο του»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος και μίλησε για την πρόκριση του Δικεφάλου επί της Μίντιλαντ, το πανό που ανέβηκε στην Τούμπα αλλά και το τι μπορεί να αλλάξει με το θέμα της βίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα όσα είδε χθες στην Τούμπα: «Το ευχάριστο ήταν η νίκη-πρόκριση της ομάδας, ήταν πολύ σημαντική γιατί ανέβηκε το ranking και βοηθάει σε ευνοϊκότερες κληρώσεις. Το θέμα με το πανό ήταν το αρνητικό της υπόθεσης, όφειλε ως σύλλογος να προστατεύει την υστεροφημία του. Είμαι προβληματισμένος για όσα έγιναν χθες το βράδυ. Εγώ το 2009 παραιτήθηκα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια σε αγώνα Κ19 ΠΑΟΚ-Αρης στη Σουρωτή, δεν ήθελα να συνδέουν τέτοια γεγονότα με μένα, για κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω. 

Κανείς, σε όποια θέση και αν βρίσκεται, δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία του ΠΑΟΚ και την υστεροφημία του κόσμου. Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να βρεθεί λύση. Είναι λανθασμένος ο τρόπος που λειτουργεί ο επίσημος ΠΑΟΚ με τον κόσμο του, με τους οργανωμένους. Αν θέλει κάποια ομάδα να έχει στρατό, όπως έχουν αρκετοί σύλλογοι στην Ελλάδα, αυτό θα έχει τα οφέλη του και θα έχει και τα μειονεκτήματά του. Ολη αυτή την κατάσταση με τους στρατούς οπαδών την καλλιεργούσε και το κράτος. Ισως να είναι ένας τρόπος με τους αναγνωρισμένους συνδέσμους να βελτιωθούν τα πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.