Mάκης Μανάβης: «Κοροϊδίστικα τα ραντεβού, είναι κρίμα να πάνε φυλακή...»

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το πέμπτο μέσα σε διάστημα 10 ημερών. Ο εμβληματικός αρχηγός της «Θύρας 4» και ένας από τους πιο μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Μανάβης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να δείξει το πάθος του για την ομάδα στην εξέδρα με συνθήματα και με εκδρομές, χωρίς αιχμηρά αντικειμενα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν πρέπει να μας αφορά η κατσίκα του γείτονα. Και εμείς κάναμε αλλά στο γήπεδο. Δεν επιτρέπεται μέρα μεσημέρι να θέλει ο ένας να καθαρίσει τον άλλο. Για το τίποτα φακελώνονται και κάνουν κακό στη ζωή τους. Θέλει και λίγο μυαλουδάκι. Αν θέλεις να γίνεις επιθετικός, εκεί είναι το γήπεδο για να φωνάξεις και να πας και κανένα ταξίδι. Δεν είναι λύση να τον περιμένεις τον άλλον σε στενό με αιχμηρό αντικείμενο. Εμείς κάναμε πολλά, εκστρατείες με τρένα, με πούλμαν, με ωτοστοπ κατεβαίναμε αλλά ποτέ δεν είχαμε αιχμηρά αντικείμενα, δεν περιμέναμε στα στενά. 

Πρέπει ο καθένας να έχει επίγνωση του εαυτού του. Δεν πρέπει να κουβαλούν τέτοια πράγματα. Το κάγκελο είναι δύσκολο να ξέρετε. Εμείς κάναμε μανούρες, αν κάναμε, με τα χέρια μας. Είναι ντροπή ο νεαρός να πάει φυλακή από τέτοια ηλικία. Είναι δύσκολο το κάγκελο να ξέρετε. Η δική μας εποχή ήταν πιο δυνατή. Απαγορεύεται να επιτίθεσαι σε καφετέριες και στενά. Δεν είναι σωστό. Να ακολουθείς την ομάδα σου και να είσαι δυνατός στην εξέδρα. Τα ραντεβού είναι κοροϊδίστικα. Πρώτα παίζει μπάλα ο κόσμος, μετά έρχονται οι άλλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.