Μανάβη για το GrandSlam beach volley 2022: «Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στηρίζει το άθλημα»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Για την συμμετοχή της στο «Thessaloniki GrandSlam beach volley 2022» μίλησε στο Metropolis 95.5 η Δήμητρα Μανάβη, η οποία κατέκτησε και τον τίτλο του MVP.

 «Ήταν τιμή μας που παίξαμε στην πλατεία Αριστοτέλους και είμαστε ακόμη πιο χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Μας βοήθησε ο κόσμος. Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης έχουν στηρίξει πολύ το άθλημα. Οι κερκίδες είναι γεμάτες χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι καιρικές συνθήκες, γιατί το Σάββατο είχε βροχές. Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα. Ο επόμενος στόχος μας είναι η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό και φυσικά να βρεθούμε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα θέλει προετοιμασία. Ημουν τυχερή με τις συμπαίκτριες που είχα. Θέλαμε τα ίδια πράγματα, είχαμε πολύ χημεία. Χρειάζεται πάντως ένα χρονικό διάστημα. Με την Μυρτώ αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη για εμάς, γιατί πέρσι το καλοκαίρι γίναμε βιαστικά ομάδα. Τώρα δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα θέλαμε να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο. Είναι η τετραετία που μας οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και επιθυμία μας είναι να βρισκόμαστε στο εξωτερικό και να μαζεύουμε πόντους. Θα είμαστε σίγουρα μαζί με την Μυρτώ μέχρι το Παρίσι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.