Μάνατζερ Ίνγκασον: «Το τέρας επέστρεψε»

Χάρης Εμμανουηλίδης14 Νοεμβρίου 2021

Τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο κατέγραψε χθες ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, κάτι που τον βοηθά στη σταδιακή του επάνοδο σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ισλανδός πέρα από το πρώτο του 90λεπτο, κατάφερε να βρει και δίχτυα για 11η φορά με τους «ασπρόμαυρους», όταν νίκησε κατά κράτος τους αντιπάλους του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη, γράφοντας το τελικό 1-1 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, σκοράροντας μάλιστα έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο γκολ του Ίνγκασονθα το συναντήσει κανείς στις 7 Μαρτίου, όταν είχε βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με αντίπαλο τον Άρη, στο 2-2 που μοίρασε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. 

Τόσο το ότι ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε για πρώτη φορά σε 90 λεπτά αγώνα, όσο και το ότι κατάφερε να σκοράρει, έκανε τον μάνατζερ του, Τάσο Παπαδόπουλο να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον Ισλανδό μετά το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, «the beast is back».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση αλλά και το τελευταίο γκολ του Ισλανδού:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.