Μάνατζερ ΑΙΚ για Σούντγκρεν: «Δεν αγοράζουμε ούτε συνδετήρες!»

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Απριλίου 2020

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του Άρη μετά τις δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν εντολή στον μάνατζερ του παίκτη να του βρει σύλλογο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ μάλιστα του επιβλήθηκε και πρόστιμο, αφού στην γραπτή του απολογία δεν αναίρεσε από αυτά που είπε

Τις τελευταίες μέρες το όνομά του ήταν πρώτο στη λίστα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ωστόσο τα πράγματα φέρεται να παίρνουν άλλη τροπή και ο 29χρονος δύσκολα να επιστρέφει στην πρώην ομάδα του. 

Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντής της ΑΪΚ, Μπιόρν Βέστρεμ.

«Γνωρίζω πως βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι αυτό που επιθυμείς για έναν παίκτη που έχει φύγει από την ΑΙΚ. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση που θα τους βολέψει όλους. Δεν είχαμε καλό τέλος με τον Ντάνιελ, δεν το έχουμε ξεχάσει, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει καιρός από τότε. Αν και από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε ότι το έχουμε αφήσει πίσω, θεωρώ πως θα ήταν καλό να κοιταχτούμε στα μάτια, που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό».

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στην ΑΪΚ, ο Βέστρεμ, επισήμανε πως «αυτήν τη στιγμή, η ΑΪΚ έχει σταματήσει τις αγορές. Δεν αγοράζουμε στυλό, συνδετήρες ή κολλητικές ταινίες. Έτσι, αν οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ομάδα μας, που δε νομίζω ότι θα γίνει, δύσκολα θα πάρουμε παίκτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.