Μάμαλης: «Θα αφήσει εποχή ο Λύρατζης - Είναι εργατικός και ταπεινός»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Μάμαλης.

Ο προπονητής ατομικής βελτίωσης μίλησε για τις προπονήσεις που κάνει μαζί του ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης αλλά και τα όσα χρειάζεται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μικρός και θα αφήσει εποχή, ήρθε σε εμάς για λίγες ημέρες ώστε να κρατηθεί σε φόρμα. Είναι σεμνό παιδί και εργατικός και τώρα προσπαθεί να είναι σε καλή κατάσταση για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ομάδα. Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα με βάσει τα όσα θέλει και ο ίδιος, οι παίκτες που είναι στο υψηλότερο επίπεδο δουλεύουν ακόμα και σε αυτή την περίοδο, όπως για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ακόμα και στις διακοπές του δούλευε».

Για να προσθέσει: «Στην Ελλάδα υπάρχει η φήμη πως δεν πρέπει να κάνεις βάρη, αλλά δείτε τι κάνει και πάλι ο Ρονάλντο, δεν μπορείς να δυναμώνει καθήμενος. Όχι μόνο ο Λευτέρης, αλλά όποιος θέλει να ανέβει επίπεδο θα πρέπει να δουλέψει. Ο Λευτέρης είναι πολύ γρήγορος και αυτό του δίνει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν θέλει μόνο χιλιόμετρα, αλλά το τρέξιμο να βγει στο ίδιο επίπεδο και να έχει ένταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.