Μαλουμίδης: «Ο Χατζηπαναγής είναι ο πιο αδικημένος αθλητής παγκοσμίως, σήμερα θα ήταν πιο πάνω από τον Μέσι»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Ο βετεράνος του Ηρακλή, Κώστας Μαλουμίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη συνάντηση που είχαν οι βετεράνοι του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που βρεθήκαμε, γιατί ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους του Ηρακλή, κάποια παιδιά την έζησαν ολόκληρη αυτή τη δεκαετία. Εγώ δεν έπαιξα τόσο μεγάλη μπάλα στον Ηρακλή, ο Βασίλης Χατζηπαναγής ήταν για εμένα το μεγαλύτερο κίνητρο για έρθω.

Με ρώτησαν ποιος είναι ο μεγαλύτερος παίκτης και μέχρι και ο Κούδας το είπε, είναι ο Χατζηπαναγής. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και καλό παιδί».

Στο τέλος θυμήθηκε με ιστορία από μια προπόνηση με τον Χατζηπαναγή: «Κάθε μέρα έκανε μαγείες στην προπόνηση. Ο πιο αδικημένος αθλητής παγκοσμίως, όχι μόνο ποδοσφαιριστής, είναι ο Βασίλης. Αν ακούει τώρα, θα στεναχωριέται αλλά η αγάπη του κόσμου είναι που τον παρηγορεί.

Πηγαίναμε με κλειστά πόδια και μας έκανε "ποδιές". Πάμε στην προπόνηση, προσπαθώ να τον μαρκάρω μου την περνάει κάτω από τα πόδια, την επόμενη μέρα πάω, έχοντας το νου μου να μην με περάσει κάτω από τα πόδια και πάω με κλειστά τα πόδια, κάνει μια κίνηση πάλι "ποδιά". Και πείραζε με ωραίο τρόπο γιατί είναι καλό παιδί.

Αν είχε τις σημερινές συνθήκες το πιθανότερο να ήταν πιο πάνω και από τον Μέσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.