Μαλεζάς: «Στόχος η τρίτη θέση»

Metrosport Team16 Απριλίου 2024

Αήττητος για δεύτερη φορά έφυγε φέτος από την έδρα της Νίκης Βόλου ο Μακεδονικός και συνεχίζει στην τρίτη θέση που είναι και ο στόχος του για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 

Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά τον αγώνα είπε: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι, με δύο πολύ καλές ομάδες. Ασχετα που παίζουμε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά από το 1’ έως το φινάλε του ματς. Το ματς θα μπορούσε να γίνει και 0-2, αλλά και 2-1 υπέρ του αντιπάλου στο τέλος. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε στόχο να τερματίσουμε στην 3η θέση».

 Ακόμη πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Αποδεικνύει ότι οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και βοηθάνε και μένα να περάσω τις ιδέες μου. Για να μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά θα πρέπει οι περισσότεροι παίκτες να μείνουν διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Από την άλλη να δούμε αν είμαι και εγώ τη νέα χρονιά». Για πρώτη φορά, ο Μακεδονικός είχε στην αποστολή του 4 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του. Συγκεκριμένα τους Βλάχο, Γρηγοριάδη, Μαργαριτίδη, Χερίδη. Ο Χερίδης έπαιξε βασικός για 60 λεπτά και ο Γρηγοριάδης μπήκε αλλαγή στο 73’ και ήταν πολύ θετικός, καθοριστικός και για τη φάση του γκολ με κίνηση μακριά από τη μπάλα αλλά και στη μεγάλη φάση των Ραμίρεζ - Ζαφειράκη στο 79', την οποία βοηθά με εξαιρετική κίνηση και μια εξαιρετική κάθετη στον Σιμόνι.

 Σε αναμονή είναι ο σύλλογος για το πόρισμα σχετικά με τον μυϊκό τραυματισμό του Κουλούρη, ο οποίος μάλλον είναι ελαφρύς. Και με τη σειρά του ο Τσιλιγγίρης φαίνεται να μην έχει κάτι περισσότερο από ένα απλό χτύπημα, το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει απλώς στο ημίχρονο. Δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του ο στρατευμένος Λεωνιδόπουλος και ο τραυματίας και ταυτόχρονα ασθενής Τσουκάνης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.