Μαλάτος: «Είναι γελοίο να μιλάμε για 2 πόντους, μικραίνει την ομάδα»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστή για την υπόθεση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ ο νομικός, Ανδρέας Μαλάτος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».  

Για την απόφαση του δικαστή: «Σωστή είναι η απόφαση. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτά. Ο δικαστής είχε στα χέρια του μια υπόθεση και υπάρχει βάσιμο έδαφος ότι η απόφαση είναι σωστή. 

Ο δικαστής είπε ότι εφόσον η ομάδα δεν είναι υπαίτια, δεν μπορούμε να την τιμωρήσουμε λόγω έλλειψης υπαιτιότητας. Αυτά τα 2.5 εκατοστά, είναι 0.5 ή 1 % του συνολικού ύψους της εστία. 

Είναι μια μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό η ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και φέρνουν ένα ιδιαίτερο βάρος πολιτιστικό. Μικραίνει την ομάδα αυτό που έγινε. Έκανε ένα ωραίο γήπεδο, έχει μια ομάδα που μετά από τόσες σκοτούρες έγινε καλή και διεκδικεί τον τίτλο. Μην την μικραίνεις με τέτοια πράγματα. Με θλίβει σα φίλαθλο. Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί αλλά θαύμαζα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λόγω του δικεφάλου που έχουν στη φανέλα τους. Δεν έχουν αυτό το προνόμιο οι άλλες ομάδες».

Για το πως αδειοδοτήθηκε ο Ατρόμητος αφού υπάρχει πρόβλημα με τα δοκάρια: «Αυτό θα πρέπει να ρωτηθεί στους αρμόδιους. Μέτρησαν τα δοκάρια πριν την αδειοδότηση; Όλα τα ερωτήματα είναι δευτερεύοντα. Πήγαινε παίξε μπάλα και όποιος κερδίσει, κέρδισε. Κανένα γήπεδο δεν είναι ισόπεδο στην Ελλάδα. Είναι γελοίο να συζητάμε για δύο πόντους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.