«Ο Κωνσταντέλιας είναι σύγχρονος ποδοσφαιριστής, το μέλλον του είναι στη θέση 10»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης και μίλησε για τον άσο του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας Αγίας Παρασκευής Βόλου, από την οποία ξεκίνησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε για την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι ο 19χρονος ζει για το ποδόσφαιρο.

Για τον Κωνσταντέλια: «Πατάει καλά. Με τον πατέρα του έχω άμεση επικοινωνία και τον ακούω ότι ο μικρός δουλεύει καλά, είναι ώρες στο γήπεδο, βγάζει πολλή δουλειά και νομίζω ότι είναι ώρα να τον εμπιστευτούν. Την ώρα που καίει η μπάλα λέμε ότι την «ξεφουρνίζει». Το αν δεν συμμετείχε στο αμυντικό κομμάτι ίσως να ήταν ο λόγος που δεν έπαιζε. Πλέον το έχει καταλάβει. Ο Κωνσταντέλιας παίζει την μπάλα με τη μία. Πείτε μου έναν ποδοσφαιριστή που το κάνει και παράλληλα να ζητάει την μπάλα αμέσως μετά. Έχει αλλάξει πάρα πολύ τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο. Ζούσε σε ένα προστατευτικό περιβάλλον που του έλεγε “πότε θα παίξεις”. Αλλά πρέπει να το αποδείξεις στο γήπεδο, με τις απαιτήσεις που έχει το πρωτάθλημα».

Αν του ταιριάζει το αριστερό άκρο της επίθεσης όπου αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Γιάννης είναι σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Δουλεύει και τα δύο πόδια. Και δεκάρι να τον βάλουν θα ανταποκριθεί λόγω της ντρίμπλας που έχει. Δεν έχει πρόβλημα πού θα παίξει. Είναι έτοιμος να παίξει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι το μέλλον του θα είναι στη θέση 10. Χαίρεται το ποδόσφαιρο το απολαμβάνει από τα 8 που ήρθε στο γήπεδο σε μένα. Είναι ο ίδιος Γιάννης, δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του. Θέλω να μπει στο γήπεδο και να τον δούμε να κάνει φανταστικές ενέργειες όπως κόντρα στον Αστέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.