Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ στη Μάλαγα

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Το ευρωπαϊκό του «κουστούμι» θα φορέσει για τρίτη φορά για φέτος σήμερα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία. (2/11, 21:30) στον θεωρητικά πιο δύσκολο αγώνα του έως τώρα για στην φετινή σεζόν.

Η σημερινή αντίπαλος του Δικεφάλου μετρά φέτος μόλις 3 ήττες στους 10 αγώνες που έχει δώσει, οι οποίες προήλθαν από τις «ευρωλιγκάτες» Ρεάλ και Μπασκόνια, αλλά και από την Γιουβεντούδ Μπανταλόνα. Στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, η Μάλαγα παραμένει αήττητη, μετρώντας δύο νίκες στα προκριματικά του BCL, ενώ στον όμιλο, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σάσαρι για να ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντιζόν στο οποίο έκανε «πάρτι» κερδίζοντας με διαφορά 20 πόντων.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, το οποίο ξεκίνησε από την εμφατική νίκη κόντρα στον Άρη και κορυφώθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Σάσαρι, ενώ παραμένει αήττητος εδώ και 4 αγώνες. Σήμερα, θα κοιτάξει να πετύχει την υπέρβαση και να σημειώσει την δεύτερη του νίκη στο φετινό BCL, όμως άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου γνωρίζουν πως πρόκειται για το πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι, όπως παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του BCL από την Ντιζόν στο PAOK Sports Arena πριν την «σκορπίσουν» την Ντιναμό Σάσαρι με 88-68 στον δεύτερο αγώνα της φάσης των ομίλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.