Μαλαδένης: «Ο Ζίβκοβιτς μου είπε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και κράτησε το μηδέν σε πολλές περιπτώσεις. Ο άλλοτε προπονητής του, Αλέκος Μαλαδένης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εικόνα στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους, τους λόγους που ενδεχομένως έπαιξαν το ρόλο τους στην περσινή μέτρια χρονιά και την τελευταία τους συνομιλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Ζίβκοβιτς με Μπενφίκα: «Ήταν ένα από τα καλά του παιχνίδια. Εξαιρετικός, μου άρεσε. Ελπίζω η νέα χρονιά να τον βρει να κάνει τέτοια παιχνίδια. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά και περίμενα να πάει καλύτερα. Έκανε λαθάκια. Πιστεύω να τα διορθώσει και να κάνει καλύτερα παιχνίδια».

Για το τι δεν πήγε καλά πέρυσι: «Η πρώτη χρονιά είναι χρονιά προσαρμογής. Είχε τον Πασχαλάκη μπροστά του και προσπαθούσε να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από εκείνον αλλά αυτό πολλές φορές δεν βγαίνει, κάνουμε λάθη και έρχεται η αμφισβήτηση».

Για το πώς είναι στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλά και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είπε ότι θα είναι μια καλή χρονιά για εκείνον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.