Μάκος: «Από τις έδρες που θέλεις να αγωνίζεσαι η Τούμπα, πλήρης ομάδα η ΑΕΚ»

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος και μίλησε για τη μάχη του τίτλου στα πλέι οφ της Super League 1 η οποία ευχήθηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Μάκος δήλωσε: «Δεν θα πάω για προπονητής γιατί βλέπω ότι εμπιστεύονται τους ξένους. Προπονητικά μόνο με ακαδημίες και παιδιά. Παρακολουθώ τα παιχνίδια, σίγουρα είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Μετά το στραβοπάτημα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό όλοι είναι στο κόλπο, πόσο μάλλον αν δεν έρθει και αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Όλα είναι πιθανά, μπορεί η Τούμπα να είναι γεμάτη και η ΑΕΚ να πάρει διπλό. Ποντάρω και σε Άρη, Βόλο ότι μπορεί να κόψουν βαθμούς από τους τέσσερις πρώτους και μακάρι να πάει μέχρι τέλους. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ όλοι θα είναι πιο κοντά».

Για την ΑΕΚ και το αν έχει χάσει την ένταση στο παιχνίδι της: «Είναι πολλά τα παιχνίδια. Η ΑΕΚ έχει το πιο πλήρες ρόστερ αλλά στα τελευταία ματς με τραυματισμούς με κάρτες έχει αλλάξει η εικόνα της. Ο προπονητής εμπιστεύεται όλα τα παιδιά και επειδή γνωρίζω μέλη του προπονητικού τιμ ξέρω ότι το κάνει. Κέρδισε πολλά από το νέο γήπεδο, εγώ ήμουν τρία χρονιά στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μόνο έδρα δεν ήταν, όλοι έλεγαν πάμε στην ΑΕΚ να πάρουμε βαθμούς. Η OPAP Arena είναι πραγματικά καυτή έδρα. Ο Αλμέιδα έχει περάσει το πιεστικό ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω ότι αναθεώρησαν μετά από τη «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό. Μετά το 0-1, ήταν λες τους έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο ότι έπρεπε να κερδίσουν. Ήταν και μετά από το 3-0 του Κυπέλλου και ήρθαν όλα μαζί και με το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Τώρα πάει στον ΠΑΟΚ που είναι λίγο αλλοπρόσαλλη ομάδα. Ήταν τεράστιο το διπλό στον Άρη και με τον τρόπο που έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης ήταν καλύτερος. Έτσι είναι τα πλέι οφ, όλα τα ματς είναι ντέρμπι, ίσως παίξει ρόλο η διακοπή για τις Εθνικές και το Πάσχα. Περιμένω μια καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είναι από τις έδρες που κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται».

Αν κάποια ομάδα είναι καλύτερη: «Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την κορυφή προερχόμενος από -12, αυτό δείχνει στόφα πρωταθλητή. Μέσα στη σεζόν λέγαμε για την ΑΕΚ ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, τώρα σφίξανε λίγο τα λουριά γιατί ο ενθουσιασμός υπήρχε και για το γήπεδο, είναι συνέχεια γεμάτο φέτος είναι όλα θετικά. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυαστεί και με μια κατάκτηση τίτλου».

Αν όσα έγιναν στη συνάντηση στην ΕΠΟ επηρεάσουν τους παίκτες και τους προπονητές: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν παίκτη να ενθουσιαστεί επειδή ο παράγοντας της ομάδας τους έκανε νταηλίκια και να πάει να αγωνιστεί. Οι εντάσεις φανατίζουν τον κόσμο και φοβάμαι πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τα αποδυτήρια θα μείνουν στεγανά, δεν νομίζω ότι επηρεαστούν παίκτες και προπονητές. Δυναμιτίζεται ο κόσμος βλέποντας τους παράγοντες να αντιδρούν έτσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.