Μακέντα: «Η πρόκριση χάθηκε στη Θεσσαλονίκη, στόχος η 3η θέση»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2020

Νικηφόρα πέρασε και από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού και παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεκαθάρισε ότι το γκολ που σημείωσε ο Δικέφαλος ήταν καθοριστικό ενώ υποστήριξε ότι η πρόκριση χάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο επιθετικός των «πρασίνων» στάθηκε στην παρουσία του κόσμου ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε. Βέβαια εάν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετική η συνέχεια. Δεν σκοράραμε όμως. Ουσιαστικά χάθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρόκριση. Εκεί δεν παίξαμε καλά. Απόψε ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Θα έπρεπε να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε και τα πράγματα ήρθαν έτσι. Για εμάς ήταν σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας. Δουλεύουμε για να τους προσελκύσουμε πάλι πίσω. Μας στήριξαν και ήταν μια ώθηση για εμάς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να έχουμε τους φιλάθλους μας κοντά. Πλέον θα συνεχίσουμε και ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.