Μακέλγουεϊ: «Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε» - Ρόναν: «Είμαστε διψασμένοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης15 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

O προπονητής της ΛίνκολνMάικ Μακ Ελγουεϊ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του στην συνέντευξη Τύπου και παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι το απόλυτο αουτσάιντερ τόσο στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ όσο και για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. 

Ολα όσα είπε ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Δικεφάλου:

«Δεν είμαστε το φαβορί αλλά σε κανένα ευρωπαϊκό ματς δεν έτυχε να έχουμε εμείς τον ρόλο του φαβορί. Επιμένω δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε επειδή είμαστε το αουτσάιντερ και θα τα δώσουμε όλα για το καλό αποτέλεσμα. Ο περασμένος χρόνος ήταν δύσκολος για εμάς όπως και για όλες τις ομάδες λόγω του Covid, αλλά κάναμε βήματα προόδου και έχουμε έμπειρους παίκτες που βοήθησαν και τους νεότερους. Η ομάδα έχει δείξει ότι μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και φυσικά αυτό μας κάνει δυνατότερους και βοηθούν τη ψυχολογία μας». 

Ο προπονητής της Λίνκολν αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ: «Εχει έναν έμπειρο και πολύ πετυχημένο προπονητή που γνωρίζω ότι επέστρεψε στην ομάδα και είναι νικητής. Επίσης έχει πολλούς διεθνείς, πολλούς έμπειρους με πολλά ευρωπαϊκά ματς και ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το ματς για εμάς. Ξέρω ότι έχει τεχνίτες παίκτες και πως ο προπονητής τους έχεις συσπειρώσει. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ για ότι είναι, δηλαδή μια πολύ καλή ομάδα αλλά από την άλλη πρέπει να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Αν παρουσιαστούμε στα καλύτερα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και στον ΠΑΟΚ και στις άλλες ομάδες». 




Κίαν Ρόναν :«Είμαστε διψασμένοι για ματς σαν το αυριανό»

Ο Κίαν Ρόναν εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του Γιβραλτάρ και δήλωσε διψασμένος για αυτούς τους αγώνες: «Είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για το παραπάνω βήμα και μέσα από την σκληρή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Είμαστε διψασμένοι για αυτούς τους αγώνες. Ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του: "Είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για μάχη. Μπορεί να βρεθήκαμε μόλις την Δευτέρα ξανά όλοι μαζί επειδή υπήρξαν υποχρεώσεις με την Εθνική αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς αυτό, παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα και όλα είναι πιθανά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.