Μακελειό στα Βορίζια: Προφυλακιστέοι οι δύο τραυματίες από τη φονική συμπλοκή

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2025

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους ενόψει των ανακριτικών αρχών του Ηρακλείου οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ και φέρεται πως είχαν ενεργό συμμετοχή στο μακελειό με τους δύο νεκρούς το πρωί του Σαββάτου (1/11) στα Βορίζια.

Και οι δύο ανήκουν στην οικογένεια Φραγκιαδάκη, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή τους ελήφθη μετά τις απολογίες τους ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, η οποία μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις καταθέσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 25χρονο αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη της χειροβομβίδας, καθώς και έναν 30χρονο ξάδελφό τους.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς η ανακρίτρια είχε ήδη εξετάσει καταθέσεις γυναικών της οικογένειας Φραγκιαδάκη, ανάμεσά τους τη μητέρα των τεσσάρων αδελφών και τη σύζυγο ενός εκ των κατηγορουμένων.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα κλήθηκε και ο 43χρονος γαμπρός του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.