Μακεδονικός: Ζωντανά από την ΕΡΤ3 η αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Ο Μακεδονικός μπαίνει στο 2023 με μια εκτός έδρας την Πέμπτη (5/1 15:15) στο γήπεδο της Βέροιας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα οι «Πράσινοι» θέλουν την νίκη για να μπουν με το «δεξί» στο νέο χρόνο και να ανέβουν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν ωστόσο την ευκαιρία, αν δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Μακεδονικός με σχετική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Μακεδονικός: Η ΠΑΕ Μακεδονικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι η αναμέτρηση΄της ομάδας μας για την 9η αγωνιστική της Betsson Super League 2, στην έδρα του ΝΠΣ Βέροια (Πέμπτη, 5/1, 15:15), θα προβληθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Φυσικά, έχοντας νωπές ακόμη τις ευχάριστες μνήμες από τον εκτός έδρας αγώνα των «πρασίνων» στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας μας, στην ΠΑΕ Μακεδονικός δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη σημασία της στήριξης σας από το γήπεδο, αναγνωρίζοντας βεβαίως πως οι συνθήκες (μεσημέρι εργάσιμης ημέρας) δεν είναι ευνοϊκές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.