Μακεδονικός: Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή στην ημερίδα του Αχιλλέα Υφαντίδη

Metrosport Team07 Μαρτίου 2020

Το απόγευμα της Παρασκευής (06/03), ο Μακεδονικός υποδέχτηκε τον ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο και επιστημονικό συνεργάτη των προπονητικών σχολών UEFA της ΕΠΟ, κ. Αχιλλέα Υφαντίδη, για μια ημερίδα απευθυνόμενη προς τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας και με θέμα την σωστή επικοινωνία με το παιδί.

Η συμμετοχή των γονέων ξεπέρασε τις προσδοκίες, παρά τον γενικευμένο δισταγμό των τελευταίων ημερών αναφορικά με τις συνθήκες μετάδοσης του κορωνοϊού, και το πολυάριθμο πλήθος προβληματίστηκε ιδιαίτερα γύρω από τις κατεθύνσεις στις οποίος το οδήγησε ο κ. Υφαντίδης.

Τα λάθη, τα εμπόδια που προκύπτουν από το χάσμα γενεών αλλά και τις ελλιπείς μεθόδους που θεωρούμε κατάλληλες, αλλά και τα πέντε στοιχεία-βήματα της σωστής επικοινωνίας με το παιδί, εκ μέρους γονέων και προπονητών, όλα παρουσιάστηκαν από τον σημερινό εισηγητή με παραστατικότητα και ιδιαίτερη ζωντάνια, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή των ακροατών.

Επρόκειτο για μία ακόμη σπουδαία ημερίδα που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι ακαδημιών σε συνεργασία με την ψυχολόγο του συλλόγου, κ. Μυρτώ Στάγκου, μετά την πρόσφατη συνάντηση των αθλητών με τον παραολυμπιονίκη, Στέλιο Μαλακόπουλο.

Να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία στους γονείς, ο κ. Υφαντίδης πραγματοποίησε το αντίστοιχο σεμινάριο και στους προπονητές και το προσωπικό του συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.