Μακεδονικός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2022

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022/23, προς πώληση στο κοινό της ομάδας.

α. Δικαιολογητικά και Τρόπος Έκδοσης

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022/23 θα εκδίδονται ονομαστικά. Για την έκδοση του ονομαστικού εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022/23, κάθε ενδιαφερόμενος/η οφείλει να προσκομίζει Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

Η έκδοση και παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022/23 θα λαμβάνει χώρα στη Γραμματεία του συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού (Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης, Κόμβος Ευκαρπίας – Πολίχνης).

Εναλλακτικά, για φιλάθλους που αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ή διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή και εκτός Ελλάδος αλλά επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό του Μακεδονικού, προβλέπεται η εξής διαδικασία:

α.1: Πληρωμή του αντιτίμου για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας μέσω τραπέζης (λογαριασμός ΑΣ Μακεδονικός στην Εθνική Τράπεζα: GR250-110-224-000-002-244-800-2224)

α.2: Αποστολή email στο makedonikosfc@gmail.com, που θα περιλαμβάνει ως συνημμένα το αποδεικτικό τραπεζικής πληρωμής και το φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου, καθώς και δήλωση (σε σώμα κειμένου) της οδού στην οποία επιθυμείτε να σας αποσταλεί μετά την έκδοση το εισιτήριο διαρκείας.

β. Παροχές

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022/23 θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας του Μακεδονικού για την Betsson Super League 2, καθώς και στους εντός έδρας αγώνες των «πρασίνων» για το Κύπελλο Ελλάδας.

γ. Παιδιά

Η είσοδος οποιουδήποτε παιδιού (ηλικίαςxtagstartz16 ετών) καθώς και όλων των αθλητών του Μακεδονικού στο στάδιο του Μακεδονικού για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23 είναι δωρεάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.