Μακεδονικός: Στο ρόστερ και ο Βεζυρίδης

Metrosport Team01 Αυγούστου 2020

Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης για τον Μακεδονικό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ Πρόδρομου Βεζυρίδη.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Κ19 της Δόξας Δράμας, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια και με την απόκτησή του συμπληρώνεται η τριάδα των γκολκίπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Πρόδρομο Βεζυρίδη.

Ο 20χρονος πορτιέρο αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 την τελευταία τριετία. Με την έλευση του στον Μακεδονικό, η θέση του τερματοφύλακα «κλείνει», αφού ο Βεζυρίδης θα ενσωματωθεί σε ένα τριμελές γκρουπ με τους Δημήτρη Γρηγοριάδη και Κώστα Παπαδόπουλο, προπονούμενοι υπό τις οδηγίες και συμβουλές του έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκου Γρηγοριάδη.

Τους «άσσους» συμπληρώνει και ο Κλέβι Μίσκου, που θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΜ. Ο σύλλογος εύχεται στον πρόδρομο μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.